Εσπεριδοειδή Αιγιάλειας
Στην Αιγιάλεια συναντά κανείς πολλές καλλιέργειες εσπεριδοειδών, τα οποία είναι μοναδικά για τη φρεσκάδα τους, το άρωμα και το χυμό τους. Η περιοχή φημίζεται κυρίως για τα λεμόνια και τα πορτοκάλια, που χρησιμοποιούνται στις τοπικές συνταγές και εξάγονται σε χώρες της Ευρώπης.
Οι κύριες ποικιλίες εσπεριδοειδών που συσκευάζονται και εξάγονται από την περιοχή είναι τα λεμόνια ποικιλίας Μαγληνή και τα πορτοκάλια ποικιλίας “Νάβελ” και “Ναβελίνα”.
This post is also available in: Αγγλικα
info@discoveraigialeia.gr